Image default
Eigen bedrijf Ondernemen Tips

Welke kassasoftware kiezen voor je winkel in 2022?

Past jouw huidige kassasysteem niet meer goed bij je bedrijfsprocessen of bij de wensen anno 2022? Of begin je juist een nieuwe winkel? Dan is het zaak om passende kassasoftware te vinden die wel aan je wensen en eisen voldoet. We bespreken vijf verschillende opties die interessant kunnen zijn. Vergelijk zelf kassasystemen op Kassazaak.

Lightspeed

In deze tijd kan het moeilijk zijn om rond te komen met enkele fysieke winkels, aangezien de online economie alleen maar groeit. Wil je graag een webshop beginnen naast je fysieke winkels? Dan is Lightspeed Omnichannel een uitstekende keuze voor een all-in-one kassasysteem waarin je alles kunt koppelen voor een consistente beleving en service. Wil je alleen verschillende fysieke winkels koppelen in één kassasysteem, dan is Lightspeed Retail POS een goede keuze.

SW Retail

SW Retail software biedt een kassasysteem dat winkels, webshops en groothandels kan ondersteunen in zowel de B2C en de B2B markt. De software is ontwikkeld zodat jij als ondernemer slim en efficiënt je inkoop, verkoop en voorraad kunt uitvoeren. De software biedt duidelijke overzichten die je te allen tijde inzicht geven in je bedrijfsprocessen en je in staat stellen om hierop adequaat acties te ondernemen. Het systeem is koppelbaar met alle gangbare webshopsystemen en bevindt zich voor de volle honderd procent in de cloud.

MplusKASSA

MplusKASSA biedt kassasoftware die populair is in Nederland en België. Het is een modulair systeem waarbij je enkel hoeft af te nemen wat je ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken. De software is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te koppelen aan veel boekhoudpakketten, personeelsplanners en reserveringssystemen. Het team achter MplusKASSA maakt alle software zelf en kan je 24/7 persoonlijk adviseren en ondersteunen zodat jij zorgeloos kunt werken met jouw kassa. 

Kassasoftware winkel

Zettle

Voor kleine, mobiele retailzaken is Zettle een uitkomst. Zettle is een point-of-sale applicatie die geschikt is voor tablets en smartphones en het mogelijk maakt om pin- en contactloze betalingen in ontvangst te nemen. Verbinding maken met de kaartlezers die de betalingen ondersteunen kan via Bluetooth of via een bekabelde verbinding met de kaartlezer op een dock.

Cashr

Cashr biedt een eenvoudig all-in-one kassasystemen voor retailers dat werkt met een mobiele applicatie, een backoffice en hardware apparatuur. Het cloud-based systeem is voornamelijk afgestemd op de verwerking van financiële administratie, maar biedt ook een hoop andere handige features. Bijvoorbeeld verschillende afrekenmogelijkheden, geïntegreerd voorraadbeheer, 24/7 inzicht in je bedrijfsvoering, uitgebreide financiële en managementrapportages en digitale kassabonnen.

Zit er een systeem bij dat jou aanspreekt? Verdiep je eerst goed in wat er allemaal precies mogelijk is en wat de kosten zijn voordat je een keuze maakt!

Related posts

De klantenkaart: de voordelen voor uw bedrijf

Danny

Lichamelijke klachten verminderen op kantoor

Danny

Onmisbare zaken voor een succesvolle vergadering

Danny Bijl

Leave a Comment