Image default
Eigen bedrijf ICT Marketing Tech Tips

5 iPhone essentials voor de zelfstandig ondernemer!

De kans is groot dat jij als ondernemer 24/7 je iPhone aan hebt staan. Zelfs als je ’s ochtends wakker wordt, zie je alweer dat er een constante stroom aan berichten is binnengekomen. Soms kan het lastig zijn om nog overzicht te houden op je werk, als je constant wordt afgeleid op je telefoon. Daarom hebben wij voor jou vijf essentiële tips opgesteld, die ervoor gaan zorgen dat jij slimmer en handiger met je iPhone om kan gaan!

#Business
Als zelfstandig ondernemer behoor jij tot het slag mensen dat ongeëvenaard kan multitasking. Jij weet je dag precies zo in te delen, dat je het contact met klanten, administratie, en ook je dagelijkse werkzaamheden naadloos in elkaar overlopen. Toch heb je vaak tijd te weinig. En ja, belangrijke zaken gaan natuurlijk voor, wat betekent dat de administratie meestal blijft liggen. Toch hoeft die administratie helemaal niet zo veel tijd te kosten. In deze blog staan een paar apps beschreven die jou gaan helpen om je administratie in no-time weg te werken. Zo bespaar je veel kostbare tijd, die je dan weer kunt besteden aan belangrijkere zaken!

#Fit
Als ondernemer reis je wellicht het hele land door. Van klant A naar klant B. Of misschien zit je hele dagen achter je bureau, en kom je bijna niet je stoel uit. Welke type ondernemer je ook bent: veel lichaamsbeweging komt er vaak niet bij kijken. Daarom is het goed om soms even frisse energie te krijgen door eens lekker te gaan hardlopen of fitness oefeningen te doen. Of dit nou tussendoor, of na werktijd gebeurt: het kan allemaal met de juiste hardloop of fitness apps. Bij elk type persoon is er wel een geschikte hardloop of fitness te vinden!

fit apps iphone

#Batterij
Hoe vaak moet jij per dag je iPhone aan de lader leggen? Heb je ook overal opladers liggen: in de auto, op je werk, naast je bed? Bij veel mensen gaat die iPhone batterij veel sneller leeg dan ze zouden willen. Maar dit geldt misschien ook voor jou als ondernemer. En aangezien jij als ondernemer afhankelijk bent je van je iPhone, moet deze niet om de haverklap weer leeg zijn. Wij begrijpen dat dit erg onhandig kan zijn, en daarom hebben wij een aantal tips voor je die ervoor zorgen dat jouw iPhone batterij straks weer langer mee gaat!

 #Reparatie
Het kan zomaar gebeuren: je iPhone valt op een onverwacht moment op de grond. Pats! Je mooie scherm is nu opeens versierd met allemaal barsten. Wat doe je dan? Je hebt misschien allemaal afspraken staan, en je moet nog enkele mensen bellen. Maar toch gaat dat best lastig nu je niet meer goed kan zien wie je precies aan het bellen bent. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Je kunt natuurlijk je eigen scherm vervangen. Toch kan dit best veel tijd kosten. Wat veel makkelijker en sneller is de reparatieservice van Terello. Zij komen naar je toe, en repareren dan je iPhone. Waar je ook maar bent!

Terello

#Stil
De laatste tip die wij je kunnen geven, is misschien wel de meest belangrijke. Want hetgene wat jou het meest productief gaat maken in je werk als ondernemer, is de mogelijkheid om je iPhone ook soms op stil te zetten. Je soms niet te laten afleiden door al die apparaten om je heen, maar slechts gericht zijn op ontsnappen, en te investeren in de mensen om je heen. En ook al klinkt dit natuurlijk heel erg logisch: soms moeten wij dit ons zelf blijven benadrukken. Succes!

Related posts

4 tips om als bedrijf om te gaan met verbouwingen

Danny

5 voordelen voor bedrijven van het gebruiken van een VPN

Dion

7 tips om je kantoor netjes te houden

Danny

Leave a Comment