Image default
Ondernemen Tips

Geld verdienen met laadpalen op kantoor

De kans is zeker niet uitgesloten dat je als ondernemer interesse hebt in een verdienmodel door het plaatsen van laadpalen op kantoor. Dat iedereen over een aantal jaren gebruik maakt van een elektrische auto is inmiddels wel een gegeven. Om al deze auto’s van de benodigde energie te voorzien, is een flinke hoeveelheid laadpalen nodig. Door laadpalen op de parkeergelegenheden bij het kantoor te installeren, wordt niet alleen voorzien in praktisch gemak maar biedt dit voor jou als ondernemer ook mogelijkheden om geld te verdienen. In dit artikel lees je er alles over.

Voordelen van de installatie van laadpalen op kantoor

Er zijn zeer veel voordelen te benoemen van een keuze om laadpalen in de directe omgeving van je kantoor te laten installeren. Allereerst voorzie je in een praktisch gemak voor je medewerkers en je klanten. Je biedt immers een extra service aan. Daarnaast geef je het signaal af dat je veel waarde hecht aan duurzaamheid, een aspect wat voor velen een onderscheidende waarde is. Hiermee kun je een constante inkomstenbron voor jezelf creëren door het heffen van laadtarieven voor de gebruikers. 

Verdienmodel van het plaatsen van een laadpaal 

De huidige wet,- en regelgeving in ons land is er sterk op gericht om het elektrisch rijden in ons land te bevorderen. Er worden niet alleen subsidies verstrekt die gericht zijn op de aanschaf van elektrische voertuigen maar ook op de installatie van laadpalen. Dit is ook het geval bij laadpalen die geplaatst worden in de directe omgeving van werkplekken. Daar komt bij dat je als ondernemer verschillende opties hebt voor een verdienmodel door het plaatsen van een laadpaal bij een kantoor. Je kunt deze inkomstenbron genereren met het instellen van laadtarieven maar ook door een start- of verbinding tarief te heffen. Op deze manier kun je dus je eigen winstmarge bepalen.

Verschillende soorten laadpalen voor bij kantoren

Verschillende soorten laadpalen voor bij kantoren

Laadpalen voor bedrijven zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het is verstandig om je hier goed in te verdiepen of je hierover te laten informeren. Het is bijvoorbeeld van belang om na te gaan of de stroomvoorziening van het pand berekend is om de hogere stroomtoevoer die nodig is om meerdere elektrische auto’s tegelijk van stroom te voorzien. Aansluitend hierop is het belangrijk om een overwogen keuze te maken met betrekking tot het merk en type laadpaal. Tot slot is het goed om te realiseren dat de laadpalen een weerspiegeling zijn van jouw bedrijf. Het is dus van essentieel belang om de keuze te maken voor een merk dat niet alleen betrouwbare maar ook gebruiksvriendelijke voorzieningen levert. Je verdient immers geld door je doelgroep te voorzien van een duurzaam gemak!

Related posts

Zonnepanelen voor de zaak? Dit zijn je opties

Danny Bijl

Faillissement voorkomen? 7 belangrijke pilaren van goed financieel beheer

Dion

De optimale voorbereiding op een Leeuwendaal assessment

Danny Bijl

Leave a Comment