Image default
Nieuws

Professionele attaché koffers

Een attaché koffer is ideaal geschikt voor zakenmensen, onmisbaar bij een professionele uitstraling. Een attaché koffer wordt gebruikt voor het opbergen van belangrijke documenten, rapporten en het is mogelijk om uw werklaptop er in te vervoeren. Door het stevige design bent u niet alleen stijlvol maar ook zeker dat de attributen die u meeneemt veilig opgeborgen zitten. De koffer beschermt de attributen als u onderweg bent. In het zakenleven vervoer je ook vaak vertrouwelijke documenten of accessoires, de combinatiesloten voorkomen dan ook dat deze documenten binnen bereik zijn van de verkeerde handen. Dus voor stijl, veiligheid en professionaliteit is de attachékoffer een perfecte match. Een attaché koffer is dus ideaal, maar je hebt ook nog verschil.

Attache koffer

Leren attaché koffers

Bij veel zakelijke gebruikers zijn de lederen varianten van de attachékoffers vaak het populairste. De zeer exclusieve uitstraling en de hoge kwaliteit maken de tassen zeer geschikt. De kenmerken zorgen namelijk voor een professionele, luxe en tijdloze uitstraling, wat zeker in de smaak valt bij collega’s en potentiële klanten. Alle leren attaché koffers is met de fijnste zorg afgewerkt. Aan de binnenkant van Pratesi koffers zit zelfs een klein led-lampje.

Bijna alle leren koffers hebben handige opbergvakken voor bijvoorbeeld visitekaartjes, agenda, pennen, mobiele telefoon of tablet. Stijlvol en praktisch. Zwarte attaché koffers en bruine attaché koffers zijn erg populaire kleuren, maar er zijn ook wat fellere kleuren zoals blauw en groen beschikbaar die bij bepaalde situaties passen. Zo zijn er koffers voor advocaten of bankdirecteuren maar ook trendy koffers die toch bij een andere situatie passen.

Aluminium attaché koffers

Als je een wat meer strakke en moderne koffer wil hebben dan zijn er ook aluminium attachékoffers. De aluminium koffers hebben een luxe uitstraling, zijn erg licht en ook nog eens sterk en duurzaam. Ook in deze koffers kan je alle spullen veilig vervoeren en bewaren, de koffers zijn namelijk af te sluiten middels twee cijfersloten.

Wanneer je dus gevoelige producten of samples wilt vervoeren dan is een aluminium koffer met binnenbekleding van schuimrubber misschien wel de beste optie. Uiteraard is dit ook mede afhankelijk van het type product dat je wilt meenemen. De inleg van schuimrubber is aan te passen aan de vorm en het formaat van de producten die u hierin wilt opbergen.

Related posts

GDPR: de huidige stand van zaken

Mathijs

Slooppremie voor je oude dieselauto

Mathijs

Wat 2018 de ondernemer gaat brengen

Mathijs

Leave a Comment