Image default
Branches Commercieel Retail Tips

Stickers als promotiemateriaal

Online aanwezig zijn wordt steeds belangrijker voor grote en kleine ondernemingen. Dat betekent niet dat offline helemaal verleden tijd is. Promotiemateriaal en relatiegeschenken zijn nog steeds goede manieren om aandacht op je bedrijf te vestigen. Een veelzijdige en creatieve manier om je bedrijf te promoten is met het gebruik van stickers. Lees hieronder wat stickers voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Maatwerk promotie

Laat stickers in verschillende vormen en voor diverse doeleinden op maat maken. Lever een eigen ontwerp die voldoet aan de richtlijnen van jouw huisstijl. Denk hierbij aan je eigen logo en een pakkende tekst. Dit zorgt voor herkenning en zo kun je de stickers op verschillende manieren gebruiken. Lees hieronder drie manieren waarop je stickers kunt inzetten als promotie voor jouw onderneming.

Trek de aandacht met raam- of vloerstickers

Raam- en vloerstickers zijn erg opvallend en daarom uiterst geschikt voor het promoten van een actie. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een winkel dan is een raamsticker goed te gebruiken voor tijdens de uitverkoop. Vloerstickers zijn ook uitstekend om aandacht te trekken. Mensen kijken toch waar ze lopen waardoor deze vorm van reclame-uiting goed opvalt. Kies een vloersticker voor het promoten van een actie, om mensen de weg te wijzen of als blikvanger tijdens een evenement of beurs.

Stickers voor relatiegeschenken

Een effectief promotiemiddel is het geven van een relatiegeschenk. Hiermee laat je namelijk zien dat je jouw klant waardeert. De mogelijkheden voor relatiegeschenken zijn natuurlijk eindeloos. Wat echter niet mag ontbreken is een herinnering van wie het geschenk af komt. Met speciale, mooi vormgegeven stickers kun je dit laten zien en maak je ieder geschenk persoonlijk. Gebruik hiervoor diverse stickers gemaakt van verschillende materialen. Een voorbeeld zijn domestickers. Deze stickers hebben een dikke transparante harslaag die de sticker een mooi 3D effect geeft. Andere mogelijkheden zijn magneetstickers of fluorescerende stickers. Plak de sticker op een goede fles wijn of een notitieblok en jouw klant vergeet niet van wie hij het geschenk gekregen heeft.

Etiketten voor op drukwerk

Een veel voorkomend gebruik van stickers voor ondernemingen zijn de etiketten. Deze stickers zijn  in grote oplagen te verkrijgen en met een logo van het bedrijf uiterst geschikt voor verschillende doeleinden. Deze etiketten kunnen bijvoorbeeld op drukwerk of op eigen producten geplakt worden. Dit zorgt voor een kleine, maar zeer effectieve, herinnering van jouw bedrijf bij klanten.

Stickers zijn dus goed te gebruiken om op een creatieve manier aandacht te vestigen op jouw bedrijf. Op Stickers.nl vind je oneindig veel mogelijkheden voor het gebruik van stickers. Bedenk je eigen ontwerp en ontdek wat het voor jouw onderneming oplevert.

Related posts

7 make-or-break factoren voor het succes van een fysieke winkel

Dion

Vergaderen op een prachtlocatie in Amsterdam

Danny Bijl

VOF oprichten: Wat moet je weten?

Mathijs

Leave a Comment