Image default
Eigen bedrijf Financieel Tech Tips

Tips om eenvoudig je zakelijke abonnement op te zeggen

Zou je graag je zakelijke abonnement op willen zeggen? Dat klinkt vrij simpel, maar in de praktijk valt dit nog weleens vies tegen. In deze blog staan een aantal tips om als ondernemer een zakelijk abonnement makkelijker op te zeggen. Is dat waar je naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

Beginnen bij de provider

Logischerwijs kun je het beste eerst beginnen bij je provider. Stel je wilt KPN Digitenne opzeggen, dan kun je het beste eerst contact opnemen met KPN. Je begint dan op de website van KPN zelf, waar je al gauw zult zien dat je allerlei verschillende pagina’s hebt voor het opzeggen van verschillende diensten. Dat schiet natuurlijk niet op! Wanneer je er het geduld voor hebt kun je het via deze route blijven proberen. Je kunt dan bijvoorbeeld via MijnKPN Zakelijk je abonnement wijzigen en bekijken of je Digitenne vanuit daar kunt opzeggen. Zelf vinden we dat het in ieder geval een stuk makkelijker moet kunnen.

De consuwijzer

Via de website van de Consuwijzer kun je meer informatie vinden over het sturen van een opzegbrief. Wanneer u op de juiste manier een opzegbrief stuurt is het bedrijf, in dit geval KPN, verplicht om dit in acht en behandeling te nemen. Voorwaarde daarvoor is wel dat de juiste gegevens zijn vermeldt in de brief. De Consuwijzer heeft daarvoor een speciale voorbeeldbrief opgesteld. Hiermee kun je op een gemakkelijke manier de brief opstellen voordat je deze verstuurd. Dit is vooral handig wanneer je weinig tijd hebt en graag snel wilt opzeggen, met de zekerheid dat het daarna geregeld is.

De makkelijkste optie

Digitenne opzeggen

Een laatste en vooral makkelijkste optie is om het opzeggen gewoon door een gespecialiseerde partij uit te laten voeren. Er zijn meerdere bedrijven en organisaties die je hier, vaak tegen een kleine vergoeding, bij kunnen helpen. Zij hebben het op die manier zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste gegevens aanleveren op de manier die jij het prettigst vindt. Vanuit daar gaat het bedrijf voor jou contact opnemen met de leverancier van je zakelijke abonnement. Je hoeft hier dan dus verder helemaal niets meer aan te doen. Het bedrijf houdt voor je in de gaten of het zakelijke abonnement daadwerkelijk is opgezegd en zal ervoor zorgen dat dit het geval is. Veel makkelijker wordt het niet, toch?

Opzeggen is zo gebeurd

We hopen dat je na het lezen van deze blog een goed beeld hebt gekregen van hoe je gemakkelijk je zakelijke abonnement op kunt zeggen, wat voor zakelijk abonnement dat dan ook moge zijn. Mocht je er toch niet uitkomen, kijk dan vooral naar onze laatste tip. Die is veruit het makkelijkst. We wensen je in ieder geval veel succes.

Related posts

Nederland geeft steeds meer uit aan R&D, hoe zit dat?

Mathijs

Passief inkomen genereren: zo ga jij passief geld verdienen!

Danny

De blinde vlek van elke ondernemer

Danny

Leave a Comment