Image default
Carrière Lifestyle Tips

Verder leren? Altijd een goede keuze!

Herkenbaar? Sinds de coronacrisis heb je meer tijd over. Je hoeft niet of minder vaak te reizen naar je werk, wat al gauw 2 uur per dag kan schelen. Je hoeft wellicht minder vaak naar afspraken buiten de deur omdat het ook nu ook gewoon online kan. En misschien ben je gevraagd om meer vakantiedagen op te nemen? Wat de reden ook mag zijn, het is fijn als je die uren nuttig kunt besteden. Bijvoorbeeld door te investeren in jezelf! Leer verder en ontdek wat je nog meer kunt! 

Visualiseren met creatieve programma’s

Maak jij vaak briefingen voor anderen? Of heb je vaak ideeën en zoek je een manier om die te kunnen overbrengen op anderen? Soms lukt het gewoon niet om een plan op papier aan iemand uit te leggen. Woorden schieten dan tekort. Het gezegde “een beeld zegt meer dan 1000 woorden” is er immers niet voor niets. Ervaring met programma’s als inDesign en Photoshop kunnen je helpen ideeën te visualiseren. Een cursus in deze programma’s is dan ook een goede investering. Daarnaast kun je lekker creatief aan de slag! 

Kennis opdoen van het online landschap

Kennis opdoen van het online landschap

Fysieke winkels hebben het zwaar en er lijkt steeds meer een verschuiving plaats te vinden van offline naar online. Sterker nog, als je geen website hebt, doe je eigenlijk niet mee. Maar het online landschap is complex en het loont om je hierin te verdiepen. Zeker als je een website hebt en wilt dat deze goed zichtbaar is in de zoekmachine. Zichtbaarheid leidt immers tot meer bezoekers en uiteindelijk meer conversies. Wil jij je business online laten groeien? Verdiep je dan zeker in onderwerpen als SEO en SEA (organische en betaalde zoekmachine optimalisatie), Conversie Optimalisatie en User Experience. 

Een woordje over de grens 

Veel Nederlandse bedrijven opereren niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland. Ze bedienen er klanten of hebben er een eigen vestiging. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat je af en toe een mail of belletje in het Engels moet doen. Steeds meer functies geven zelfs de voorkeur aan mensen die ook de Engelse taal machtig zijn. Maar ook talen als Frans en Duits worden steeds vaker gevraagd. Een cursus Business Engels, Frans of Duits volgen, maakt niet alleen je huidige job makkelijker, maar vergroot dus ook je kansen op de arbeidsmarkt. 

Risicovolle beroepen

In veel branches wordt door werkgevers een VCA diploma gevraagd. Een VCA diploma staat voor veilig en gezond werken en is nodig bij uitvoering van risicovolle werkzaamheden. Een VCA diploma wordt vaak gevraagd in de meubelbranche, groenvoorziening, bouw en scheepsbouw, schilders branche, industrie etc. Werk jij of wil je gaan werken in dit soort branches en heb je nog geen VCA diploma? Dan is nu het moment om een VCA cursus te volgen!

Heb jij tijd over die je graag wilt goed besteden? Hopelijk helpen bovenstaande ideeën je verder!

Related posts

6 items die niet mogen ontbreken op kantoor

Danny Bijl

Sluit je werkdag af. Meer balans in je privéleven

Danny

Wat is er nodig voor een goede Ads strategie?

Danny Bijl

Leave a Comment