Image default
Tech Tips

Zorg voor goed onderhoud van je zakelijke auto

Maak je veel zakelijke kilometers? Dan is je auto van de zaak onmisbaar voor je. De auto brengt je overal naartoe en dat in hopelijk een zo snel mogelijke tijd. Maar ook tijdens het stilstaan in de vele files die Nederland kent is je auto je goed van dienst. Een leuk radiostation of de mogelijkheid om handsfree te bellen, het is in veel auto’s tegenwoordig een optie om te hebben. Wanneer je auto ineens stilstaat vanwege een mankement dan is dit heel vervelend. Hoe moet je dan op tijd bij je zakelijke afspraken komen? Het is makkelijk om te voorkomen om in een dergelijke situatie terecht te komen.

Regelmatig een apk-keuring

Of je nu een eigen auto hebt of een auto van de zaak, deze zal met enige regelmaat een apk-keuring moeten ondergaan. Afhankelijk van de datum van de eerste toelating moet er om de zoveel tijd plaatsvinden. In de meeste gevallen is dit nadat de eerste jaren verstreken zijn ieder jaar. Mensen die hun auto veel gebruiken vinden dit maar onhandig en daar kun jij je vast in vinden. Toch is je het laten keuren van je auto erg belangrijk. Je auto keuren neemt meestal niet langer dan een dag in beslag. De kosten apk-keuring verschillen per garage. Wil jij een uitstekende service en een scherpe prijs? Laat de apk-keuring doen door Bosch Car Service. Iedere apk-keurmeester heeft ruime ervaring en deskundigheid en zorgt dat alle vitale onderdelen van je auto keurig in orde zijn. Zo hoef jij er niet bang voor te zijn dat je ineens ergens stil komt te staan.

Koel je auto in en uit

De zomers in Nederland kunnen behoorlijk warm worden en niets is zo vervelend als in een oververhitte auto zitten. De meeste auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een goede airconditioning en jij hoeft je dus in het zweet te werken terwijl je aan het auto rijden bent. Ook de airco in je auto kan het begeven en je zult natuurlijk zien dat dit gebeurt op het moment dat dit je het minste uitkomt. Een warme dag inclusief een bezoek aan een belangrijke klant, daar wil je op je best aankomen! Door regelmatig een airco service te laten doen door Bosch Car Service ben jij er zeker van dat je altijd koel in je auto kunt rijden. Ruikt de airco niet zo fris meer? Dan wordt het tijd om deze te laten nakijken! Met de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch is de airco zo weer in orde.

Een grote beurt voor je auto

Kan jouw auto wel een goede onderhoudsbeurt gebruiken? Ga dan naar Bosch Car Service voor een grote beurt. Door de samenwerking met Bosch en alle grote autofabrikanten heeft dit bedrijf de juiste apparatuur en kennis in huis om jouw auto op te knappen. Een grote beurt voor je auto bij Bosch Car Service gebeurt volgens de fabrieksvoorschriften. Zo blijft de fabrieksgarantie dus geldig.

Wanneer jij dus veel zakelijke kilometers rijdt zorg er dan altijd voor dat deze goed in orde is. Dit voorkomt een hoop onnodige stress. Daarnaast is het ook veel beter voor je auto als deze regelmatig gecontroleerd en bijgewerkt wordt. Op die manier kun je er langer van genieten. Plan vandaag nog een afspraak in met Bosch Car Service om de mogelijkheden door te nemen.

Related posts

Opvallen op een beurs: hoe doe je dat?

Danny

Tips voor startende ondernemers

Danny

De voordelen van een laadpas

Danny Bijl

Leave a Comment