Image default
ICT Tech

5 handige zakelijke apps voor jouw Android telefoon

Hoewel de echte iPhone liefhebbers het er waarschijnlijk niet mee eens zijn, brengt een Android telefoon kopen ontzettend veel voordelen met zich mee. Niet alleen werkt het systeem optimaal en brengt iedere update weer nieuwe features; maar ook komen de Android toestellen zoals de huidige serie Samsung Galaxy smartphones met een flink aantal handige zakelijke apps. Ideaal voor een telefoon van de zaak, of voor de slimme ondernemer die zijn telefoon graag optimaal gebruikt. We hebben vast een aantal handige zakelijke apps voor je op een rijtje gezet; kun jij je productiviteit in no-time verhogen.

1. Microsoft Office Mobile

De kans is groot dat je Microsoft Office al op je pc’s en laptops gebruikt. Android komt ook met een app variant: een onmisbare aanvulling op je standaard office-pakket. Microsoft Office Mobile werkt met Word, Excel en Powerpoint en geeft je de mogelijkheid om deze Word bestanden te openen, bekijken en bewerken. Daarnaast is de app ook nog eens gratis te downloaden.

2. Google Drive

Als echte Android liefhebber gebruik jij natuurlijk al jaren de Google Drive. Wist je dat je de Google Drive en alle Google forms zoals documenten en sheets ook voor op je Android toestel kunt downloaden? De cloud-app geeft je toegang tot alle bestanden en biedt je de mogelijkheid om bestanden direct in te zien, aan te passen en te delen. Ook deze app is gratis te downloaden en komt vaak als standaard op je Android toestel te staan.

3. iAnnotate

Laat de ‘i’ voor iAnnotate je niet verrassen: het is echt een app die je in je Google Play store kunt vinden. De app geeft je de mogelijkheid om pdf-bestanden te lezen, van commentaar te voorzien, op te slaan en vervolgens te delen. Je kunt met een digitale pen aantekeningen en schetsen aanbrengen, en de app geheel gratis gebruiken!

Android apps

4. CamScanner

Nog zo’n handige gratis app voor je Android toestel is de CamScanner app. Met deze app kun je jouw smartphone of toestel gebruiken om allerlei documenten te scannen. Van contracten tot visitekaartjes. De app geeft je ook de mogelijkheid om scans bij te snijden, annotaties en watermerken toe te voegen.

5. Kayak Flights, Hotels & Cars

Vlieg je regelmatig voor zaken? Dan is deze app precies wat je nodig hebt. De app bundelt alle informatie over je vlucht, hotel, transfer en vervoer zodat jij precies weet waar je wanneer ergens moet zijn. Handige voor degenen die regelmatig reizen voor de zaak.

Related posts

Slimme kantoorverlichting met Philips Hue

Danny

Hier moet je op letten bij de koop van een zakelijke smartphone

Danny

Het gemak van online posters & flyers ontwerpen

Danny

Leave a Comment