Image default
Lifestyle

7 leuke decoraties om je kantoor in te richten

Als ondernemer breng je waarschijnlijk veel tijd door in je kantoor. Het is dan wel zo leuk als je kantoor tenminste gezellig is ingericht. De meeste vrouwen doen dat sowieso al graag, terwijl de meeste mannen denken dat het hen niet kan schelen. Toch blijkt dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen veel effectiever kunnen werken in een kantoor dat naar hun smaak is ingericht! Hier vind je 7 leuke decoraties om je kantoor in te richten.

1.      Een handgemaakt vloerkleed

De meeste kantoren zijn voorzien van een simpele laminaatvloer of zeil. Dat is namelijk ‘zo lekker efficiënt en stofvrij’. Maar wist je al dat juist de vloer heel veel invloed heeft op de sfeer in de kamer? Je hoeft niet perse te kiezen voor een hoogpolig tapijt, maar dit kleine vloerkleedje maakt het kantoor al een stuk gezelliger. Bovendien is dit kleedje handgeweven en wordt hiermee het goede doel gesteund.

handgemaakt vloerkleed kantoor

2. Houten hanglamp

Een kantoor is het prettigst als je in natuurlijke sfeer kunt werken. Zelfs als je het liefst een minimalistische inrichting hebt, is dat geen enkel probleem. Kies voor natuurlijke materialen, zoals deze prachtige hanglamp van hout: mooi, gezellig en genoeg licht om bij te werken.

Hanglamp kantoor

3. Oud-papier mand

In je kantoor zul je vast regelmatig te maken hebben met oud papier. Het komt steeds vaker voor dat er gewoon een grote, saaie, grijze afvalbak in het kantoor komt te staan. Niet doen! Kies liever voor een mooie decoratieve oplossing, zoals deze gezellige rieten oud-papier mand.

Oud papier mand kantoor

4. Bureaulampje

 

Een leeg bureau is voor veel mensen prettig werken. Toch is een helemaal kaal bureau ook geen goed idee, want dan is het ongezellig en leeg. Kies daarom voor een mooi, gezellig bureaulampje.
Niet alleen mooi en decoratief, maar ook bijzonder nuttig als je veel aan het schrijven bent.

bureaulamp kantoordecoratie

5. Fotolijst

Het is heel leuk als je in je kantoor wat fotootjes hebt staan van je familie, vrienden of huisdieren. Vooral als je kinderen hebt, is dit extra bijzonder. Kies een mooi fotolijstje dat goed past bij de rest van de inrichting van je kantoor en dat een beetje strak uiterlijk heeft, zodat het geen rommeltje
wordt.

Fotolijst kantoor

6. Raamdecoratie

De meeste kantoren zijn voorzien van jaloezieën. Maar wist je dat jaloezieën juist heel veel stof verzamelen en vaak moeten worden afgenomen? Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook een beetje saai zijn. Niemand zal jouw kantoor saai vinden als je kiest voor deze mooie plissé-gordijnen. En ze zijn nog makkelijk schoon te houden ook!

plissegordijn kantoor

7. Klok

Tijdens het werk is het praktisch als je weet hoe laat het eigenlijk is. Maar zelfs als je eigenlijk altijd je computer, laptop of telefoon gebruikt om te zien hoe laat het is, is een klok een mooie decoratie
in je kantoor. Het is nuttig, maar tegelijkertijd kun je er een kale muur mee opvrolijken.

Klok kantoor decoratie

Het is belangrijk om je kantoor niet alleen praktisch, maar ook mooi in te richten. Dat geldt voor klanten die komen kijken, voor je werknemers, maar ook voor jezelf. Het is tenslotte gewoon prettig als je een gezellige omgeving om je heen hebt. Ga dus op zoek naar een leuke woonwebshop en bestel een aantal mooie decoraties. In no time is ook jouw kantoor weer helemaal up to date!

 

Related posts

Hoe bespaar je op energiekosten als je thuiswerkt?

Danny Bijl

Dresscode in de zomer op kantoor

Dagmar

6 tips voor het aanschaffen van de juiste werkkleding

Danny Bijl

1 reactie

Prixos 28 september 2017 at 14:09

Een bureau lamp kan inderdaad sfeer brengen. Ik vind het vooral mooi staan op grotere bureaus of tafels waar meerdere mensen aan werken.

Reply

Leave a Comment