Image default
ICT Nieuws

Investeer in tijd voordat u in een printer investeert

Het is een dure investering en elk bedrijf heeft ermee te maken –een nieuwe printer of het vervangen van uw printer wanneer de oude het begeeft. Het is belangrijk om bij deze investering ook tijd te investeren om uiteindelijk de beste keuze te maken. Zo’n keuze is cruciaal, want een slechte beslissing kan op de lange termijn heel veel geld kosten. Breng uw bedrijfs- maar voornamelijk uw gebruiksprofiel nauwkeurig in kaart en baseer hier uw keuze op. Bovendien wordt aangeraden een printerleverancier te benaderen die werkzaam is bij u in de buurt.

Waarom een lokale printerleverancier?

Een lokale leverancier biedt vele voordelen – het is natuurlijk dichtbij, dit betekent dat de lokale leverancier snel ter plaatse is wanneer u vragen of problemen aangaande de printer heeft. Een lange downtime is uiteraard een no-go, want in de meeste organisaties is printen nog enorm van belang en kunnen belemmering omtrent de printer de werkzaamheden vertragen.

Vaak zijn er meerdere lokale leveranciers in de omgeving van een organisatie actief. Dat betekent dat er verschillende keuzemogelijkheden zijn. Vandaar dat het belangrijk is dat u goed uw bedrijfsprofiel in kaart brengt alvorens u een keuze maakt. Dit houdt in dat u o.a. het verbruik moet meten en moet achterhalen welk soort documenten voornamelijk worden geprint. Een printer die kleur print is namelijk niet echt van toepassing als u enkel tekstdocumenten print binnen uw organisatie.

Kopen, leasen of huren?

Bovendien zijn er mogelijkheden wat betreft de manier van aanschaffen. Een printer leasen is een optie, wat u de mogelijkheid geeft om een bepaalde periode in termijnen te laten betalen. Ideaal voor bedrijven met een beperkt budget. Dit reguleert de cashflow. Huren lijkt hier op, maar is voor een relatief kortere periode, een event of beurs bijvoorbeeld leent zich uitermate geschikt voor het huren van een printer. Tot slot behoort het kopen van de printer ook tot de mogelijkheden – voor bedrijven die iets meer budget hebben is dit de beste investering. Het kopen van een printer is namelijk een grote investering – maar het is altijd goedkoper dan huren of leasen.

Investeer in tijd voor een dure investering

Geen tijd om een dergelijke investering voor te bereiden? Wij nemen u dit graag uit handen, vrij van kosten natuurlijk. Wij brengen uw gebruiks- en bedrijfsprofiel nauwkeurig in kaart en geven op basis hiervan advies. Bovendien werken wij samen met ruim 100 partners, ook bij u in de buurt. Bij het kopen, huren of leasen van een printer luistert Sales Channel naar uw wensen. Vervolgens wordt de leverancier benaderd die het beste op uw wensen aansluit en deze komt bij u langs om een op maat gemaakt oplossing te presenteren.

Related posts

Computervirus versus energiecentrales

Mathijs

Creatief met het versturen van pakketjes

Danny

Ziekenhuizen aan de slag met consult via app

Mathijs

Leave a Comment