Image default
Eigen bedrijf Financieel Tech

Mobiel factureren

Als ondernemer ben je vaak veel onderweg. Met de trein, in de auto of het vliegtuig of gewoon op bezoek bij een klant. Het zijn momenten dat je niet achter je bureau zit om met je facturatie bezig te zijn. Toch wil je elk moment op de hoogte zijn omtrent de ontwikkelingen binnen je administratie. Je wilt weten wat er uitgaat en binnenkomt aan geld. Mobiel factureren is dan een interessante optie.

Mobiel facturen sturen en bonnen scannen
Diverse bedrijven bieden je de mogelijkheid voor mobiel factureren door middel van een applicatie op je smartphone. Zo kun je ook onderweg een factuur opmaken, een bon scannen bij de kassa en heb je bovendien al je gegevens snel bij de hand. Daarmee blijf je als ondernemer volledig up-to-date.

Een handige applicatie die je hiervoor kunt gebruiken, is bijvoorbeeld die van MoneyBird. Dit is slechts een enkele aanbieder, er zijn er namelijk nog veel meer.

Wat zijn de voordelen van mobiel factureren?
Factureren op je mobiel brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Welke dat zijn? We zetten ze hier voor je op een rijtje:

  • Altijd toegang tot je administratie;
  • Direct facturen maken en versturen via je smartphone;
  • Snel overzicht van je al je facturen;
  • Sneller betaald krijgen dankzij diverse betaalmogelijkheden.

Aan de slag met mobiel factureren
Ben je als ondernemer nog niet overgestapt op mobiel factureren? Wellicht is het ook voor jouw onderneming aan te raden. Talloze ZZP’ers zijn je hierin al voorgegaan. Er is maar een manier om erachter te komen of het bij jouw bedrijf past en dat is simpelweg door het uit te proberen.

Related posts

Financiële innovaties die jouw leven makkelijker maken

Mathijs

ISDN is gestopt … Wat nu!?

Danny

5 tips om tot rust te komen als ZZP’er

Danny

Leave a Comment