Image default
Marketing Tips

Online koffiebekers laten bedrukken

Ben je verantwoordelijk voor het inkopen van koffiebekers? Dan zijn er een aantal zaken van belang om op te letten. Hier laten we je zien wat er bij het bedrukken van koffiebekers komt kijken. Zo zie je niets over het hoofd en kun je daarna een bestelling plaatsen.

Waar let je op bij het bedrukken van koffiebekers?

Wanneer je er klaar voor bent om aan de slag te gaan, is het belangrijk om een grafisch ontwerp bij de hand te hebben. Zo kun je dit ontwerp bij de drukkerij aanleveren en gaan zij aan de slag met het bedrukken van uw koffiebekers. De volgende zaken zijn belangrijk:

  • Wat wil je laten bedruken?

Bij het laten bedrukken van een koffiebeker is het belangrijk om na te denken over de precieze bedrukking. Ga je voor het bedrijfslogo en de huisstijl van jouw organisatie? Dan is het koffiebekertje direct herkenbaar voor werknemers binnen jouw organisatie of eventuele bezoekers. Wil je koffiebekers voor een beurs laten bedrukken of wil je gratis koffie weggeven ter promotie van jouw organisatie? Deel dan de USP’s van jouw organisatie of bedenk een attractieve boodschap om in het ontwerp te verwerken, dit spreekt aan.

  • In welk bestandstype lever je dit aan?

Als het ontwerp is gemaakt, dient dit volgens de specificaties van een drukker te worden opgeleverd. Het is belangrijk om op het bestandstype en de precieze afmetingen van een bekertje te letten. Als dit goed gedaan is, kan een drukkerij aan de slag en wordt jouw koffiebekertje bedrukt.

  • Voor welke vorm van bedrukken kies je?

Er zijn verschillende manieren waarop een koffiebekertje bedrukt wordt. Zo kun je kiezen voor een bedrukking met een beperkt aantal kleuren en is het mogelijk om voor een full colour bedrukking te kiezen. Wanneer je het aantal kleuren beperkt, zal het bedrukken van koffiebekers voordeliger zijn. Een full colour bedrukking is vaak iets prijziger.

  • Hoeveel koffiebekers bestel je in één keer?

Heb je enig idee hoeveel koffiebekers jullie per jaar verbruiken? Probeer dit een weekje bij te houden en vermenigvuldig dit aantal met vijftig. Op basis daarvan kun je een jaarvoorraad inkopen, door schaalvoordeel is dit een stuk voordeliger dan kleine hoeveelheden per keer.

Koffiebekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Bij Goedkopekoffiebekers.nl vinden we het belangrijk dat het bedrukken van koffiebekers zo soepel mogelijk verloopt. Onze levertijden zijn daarom scherp en we kunnen vanuit een eigen productiefaciliteit leveren. Dit betekent dat we een stuk efficiënter kunnen werken dan concurrerende partijen. Zo kunnen wij zeer voordelig leveren en is het mogelijk om flexibel te zijn. Niet voor niets heeft Goedkopekoffiebekers.nl daarom al aan meer dan 10.000 klanten koffiebekers geleverd. Plaats direct een aanvraag of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Wanneer het om een grotere bestelling gaat kunnen de prijzen nog scherper.

Related posts

Een eigen bedrijf starten? Deze skills zou je moeten hebben

Dagmar

Kun je leren voor het ondernemerschap?

Danny Bijl

Eenmanszaak omzetten naar een bv – Alles wat je moet weten

Mathijs

Leave a Comment