Image default
ICT Tech

Tips voor zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie is ontzettend belangrijk voor je bedrijf of organisatie. Je wilt altijd goed bereikbaar zijn voor je klanten. Gelukkig heb je als ondernemer de keuze uit verschillende opties om zakelijke telefonie vorm te geven binnen je bedrijf. Graag leggen wij je de mogelijkheden uit. Tegenwoordig is analoog bellen namelijk niet meer de enige optie, maar heb je nog veel meer keuzemogelijkheden.

De basis voor elke ZZP’er en MKB’er
Any-IT Kantoorautomatisering neemt steeds een belangrijkere rol in het ondernemerschap. Het zorgt ervoor dat de ICT-infrastructuur op rolletjes loopt en dat is een belangrijke basis voor een onderneming. Dat geldt niet alleen voor de zakelijke telefonie, maar juist ook voor een internetverbinding.

De ruggengraat van je onderneming
De meest bekende optie voor zakelijke telefonie is waarschijnlijk de telefooncentrale. Het is de ruggengraat van je bedrijf. Op deze plek komen namelijk alle telefoontjes binnen en deze wil je uiteraard naar de juiste afdeling doorverbinden. Een goede telefonist(e) kan daarbij helpen, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een menu. Wel is een menu minder persoonlijk dan iemand die de telefoon opneemt. Het is in ieder geval belangrijk dat alle telefoontjes bij de juiste persoon terechtkomen!

Investeer in bellen over het internet
VoIP betekent dat je belt over het internet. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding. Het werkt eenvoudig, gemakkelijk en snel. Dit maakt het mogelijk om overal te bellen waar je maar wilt. Zeker als je op veel plekken aan de slag bent, is dit een ideale vorm van zakelijke telefonie. Het zal steeds vaker in de toekomst een rol gaan spelen binnen bedrijven, dus doe een stap voorwaarts en wees de concurrentie voor.

Bespaar fors op zakelijke telefonie
Weleens nagedacht over bellen in de cloud? Het kan een interessante manier zijn om te besparen op kosten voor zakelijke telefonie. Je krijgt als het ware in één klap de beschikking over een complete telefoon centrale. De gesprekskosten van deze vorm van zakelijke telefonie lopen hierdoor flink terug, terwijl je juist meer klanten kunt bedienen. Voor jou kan dit dus zeker een interessante optie zijn!

Win advies in
Er zijn dus volop mogelijkheden voor je bedrijf om met zakelijke telefonie aan de slag te gaan. Verdiep je daarom goed in de diverse opties en schakel eventueel een expert in die de opties met je kan doornemen. Aan de hand van dat adviesgesprek kun je keuze maken wat het beste is voor jouw bedrijf. Dat is namelijk waar het om draait: dat jouw onderneming er beter van wordt!

Related posts

3 tips voor een slim kantoorpand

Danny Bijl

Drone beelden inzetten voor jouw bedrijf

Danny

Het belang van kabel management

Danny

Leave a Comment