Image default
Commercieel Evenementen Marketing Nieuws Tech Tips

Videobrochure: verrassend én opvallend

Een nieuwe manier van communiceren waarin print en video gecombineerd worden. Het kan! De traditionele print heeft niet altijd het gewenste effect. Folders en brochures worden ongelezen op de stapel gegooid, en ook aangeschreven brieven worden gemakkelijk genegeerd. Hier biedt de videobrochure de oplossing.

Het concept

De videobrochure brengt het beste van twee werelden samen. De traditionele print wordt in een nieuw hoesje gestoken. De videobrochure komt in de originele brochure vorm, geheel aangepast naar eigen huisstijl. Het grote verschil is dat deze brochure niet alleen tekst en foto’s bevat, maar ook een LCD scherm. Bij het openen van de kaart wordt de videoboodschap direct met geluid afgespeeld. Je kan geheel naar eigen wens een videobrochure laten maken bij PixoCard en op deze manier gegarandeerd een indruk achter laten.

De mogelijkheden

Zowel de videoboodschap als de vormgeving van de brochure kunnen geheel naar eigen hand gezet worden. De videobrochure is gemaakt van stevig karton en kan hierdoor zonder problemen verzonden worden. Ideaal voor een direct mailing. Maar de videobrochure kan ook verzonden worden als uitnodiging. Behalve dat dit een exclusief stukje vakwerk is, heeft het nog meerdere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld vast een voorproefje geven van het evenement. Een mogelijkheid die ook goed van pas komt bij productpresentaties of instructiefilmpjes.  Of wacht dacht je van een visitekaartje? Een videobrochure is in allerlei formaten te verkrijgen; zelfs in een formaat zo klein als een visitekaartje.

PME videobrochure

Voordelen

Een brochure met een videoboodschap is momenteel een van de meest innovatieve en effectieve manieren om indruk te maken op (potentiele) klanten. De brochure is op allerlei manieren in te zetten en geen enkele videobrochure is hetzelfde! In de brochure kun je met behulp van buttons meerdere video’s laten zien, volume bepalen, afspelen en pauzeren. Zo kan de videoboodschap gewoon nog een keer terug gekeken worden.

Onderscheiden

In het huidig landschap van continue (technische) ontwikkeling is het niet altijd gemakkelijk de concurrentie een stapje voor te blijven. Maar een goed begin is het halve werk. Door jezelf vanaf het eerste moment al te onderscheiden van de concurrenten, kun je gemakkelijker een top of mind positie bereiken bij potentiele klanten. Een boodschap zo onderscheidend als in een videobrochure wordt vast en zeker geassocieerd met positieve indrukken. Dus de volgende keer dat de naam van jou bedrijf genoemd wordt, zal de originele videobrochure gegarandeerd herinnert worden. Zo laat jij zien dat je de concurrenten een stapje voor bent!

Related posts

De veelzijdigheid van NFC tags en stickers voor ondernemers

Danny Bijl

Waarom het interessant is voor bedrijven om te bloggen

Dagmar

5 tips voor de juiste verlichting van je bedrijfspand

Danny Bijl

Leave a Comment