Image default
Branches Finance Financieel Ondernemen Personeel Tips

Voordelen urenregistratie app

Als je zelfstandig ondernemer bent is het van groot belang dat je al je uren bijhoudt. Doe je dit al middels software op de pc? Top! Maar het kan nog sneller: namelijk met een mobiele app. Dankzij een groot aanbod aan urenregistratie apps kun je nauwkeurig je uren bijhouden. Dit zijn alle voordelen van een urenregistratie app.

Altijd en overal

Je kunt met een urenregistratie app altijd en overal bijhouden hoeveel uren je maakt. Met een handige app ben je niet meer aan kantoor of thuis gebonden en kun je ter plekke na een opdracht in de app aangeven hoeveel uren je hebt gemaakt. Je kunt daardoor ook makkelijk even bij Starbucks werken of gewoon ’s avonds thuis aan de slag. Ook als je veel onderweg bent, is een urenregistratie app een hele uitkomst.

Automatisch klokken

Door gebruik te maken van een mobiele app kun je ook makkelijk in- en uitklokken. Je hoeft alleen maar op Start te klikken als je de app opent en op Stop te klikken als je klaar bent met je werk. De uren worden zo automatisch bijgehouden en de app creëert rapporten van uw tijdsbesteding. Sommige apps werken zelfs met gps coördinaten zodat je de locatie kunt matchen aan je klant. Hierdoor wordt je automatisch ingeklokt als je aankomt op de locatie en weer uitgeklokt als je het pand verlaat.

Tip: Gratis urenregistratie? 3 tips om gratis je uren bij te houden

Vaker uren bijhouden

Timesheets bijhouden is een hels werk en wordt daarom ook vaak uitgesteld wat leidt tot onnauwkeurige urenregistraties. Daarbij kostten ze ook een hoop tijd en laten ze niet de daadwerkelijke uren zien. Door te werken met een mobiele app kun je iedere dag je uren invoeren en zorgen voor een goede urenregistratie die ook nog eens erg nauwkeurig is.

Lees ook: Je uren verantwoorden als ZZP’er

Gebruiksgemak

Niet alleen geeft werken met de app een beter urenregistratie, maar het is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en veel apps hebben een fijne uitstraling waardoor ze lekker zijn om mee te werken. Ook heb je je mobiel altijd bij je, dus ook al je gegevens heb je direct bij de hand. Zo kun je meteen informatie opzoeken of nieuwe informatie toevoegen.

Realtime werken

Door te werken met een urenregistratie app kunt u tot op de seconde uw uren bijhouden en real-time data aanleveren. Je kunt met een oogopslag zien welk project je op dit moment mee bezig bent, hoeveel uren je daar al aan gewerkt hebt en wat de voortgang van andere projecten is. Met een urenregistratie app kun je betere communicatie en verantwoording onderling je werknemers realiseren waardoor alles veel soepeler verloopt en de uren die gemaakt worden ook worden gefactureerd.

Urenregistratie apps

Er zijn tientallen urenregistratie apps op de markt en daardoor kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Wil jij keurig je uren bijhouden? Vergelijk dan alle urenregistratie apps op Qompari om een slimme keuze te maken. Ook kun je het boekhouden zelf een stuk makkelijker maken door een handig boekhoudprogramma te gebruiken. Vergelijk verschillende boekhoudprogramma’s met elkaar op boekhoudprogrammagids.nl.

Related posts

Fiscale voordelen: BTW kerstpakket en Werkkostenregeling

Danny

Creatief omgaan met enveloppen

Mathijs

Jouw website en SEO

Danny

Leave a Comment