Image default
Eigen bedrijf Ondernemen Personeel Tips

Welke werkspullen je moet regelen voor je medewerker

Als je een nieuwe medewerker of nieuwe medewerkers hebt aangenomen moet er altijd nog veel worden geregeld. Naast dat de personeelszaken zaken moeten regelen zoals het contract moet je ook werkspullen regelen voor je medewerker. Lees hier een aantal werkspullen die jij moet regelen.  

Telefoon

Door het vele thuiswerken is een werktelefoon belangrijker dan ooit. Met een werktelefoon is je medewerker snel en gemakkelijk bereikbaar. Een groot voordeel van een werktelefoon is dat je medewerker hierdoor beter de scheiding kan houden tussen privé en werk. Sommige mensen gebruiken nog steeds hun privé telefoon voor werkzaken, maar hierdoor lopen werkzaken en privézaken door elkaar. Als je op zoek bent naar een goede werktelefoon moet je de Oppo telefoon kopen voor je medewerker. Dit merk is redelijk nieuw in Nederland, maar is in China de grootste smartphonefabrikant. Het is inmiddels een grote concurrent van Samsung en Apple. Dit komt doordat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. Een groot voordeel van een Oppo telefoon is dat de Oppo binnen een half uur helemaal opgeladen is. Zo zit jouw medewerker nooit meer met een lege batterij. De meeste modellen hebben ook een grote opslag. Dit is handig als je medewerker in de trein als voorbereiding een verslag wilt lezen. Doordat de Oppo telefoon als besturingssysteem Android heeft zullen de meeste mensen snel gewend zijn aan de telefoon.

Telefoon

Laptop

Naast een goede telefoon is een goede werklaptop ook belangrijk. Moet je medewerker veel reizen? Dan is een compacte laptop fijner. Als je medewerker vanuit huis werkt is juist een laptop met een groot scherm handig. Wordt er veel gewerkt met verschillende systemen? Zorg dan voor een laptop met een groot geheugen. Anders gaat de laptop langzamer werken en zal het sneller vastlopen. Vraag je nieuwe medewerker wat voor laptop hij/zij fijn vind. Dit kan je meenemen in je keuze van een bepaalde laptop.

Werkaccessoires

Als je medewerker deels thuiswerkt en deels op kantoor kan je overwegen om een extra beeldscherm te geven. Om rugklachten te voorkomen kan het helpen om een los toetsenbord en losse muis aan te schaffen. De laptop kan verhoogd worden met een laptopstandaard. Zo verminder je ook oogklachten, omdat het scherm dan verder weg kan worden geplaatst. Een goede bureaustoel die juist kan worden ingesteld verkleint ook de kans op rugklachten. Stimuleer medewerkers ook om voldoende te bewegen en te pauzeren. Zo houd jij je medewerker vitaal.

Concluderend is het regelen van een goede werktelefoon en laptop het belangrijkste om te regelen. Zo kan je medewerker goed beginnen met de nieuwe baan en een betere scheiding houden tussen privé en werk. Overige werkaccessoires kunnen later nog worden geregeld.  

Related posts

Hoe vind je het beste IT-personeel? 5 tips!

Danny

Carrièremove voor ondernemers: een traineeship

Danny Bijl

Hoe houd je medewerkers positief in deze crisistijd?

Dion

Leave a Comment