Image default
Lifestyle Tips

5x tips om goedkoop je kantoor in te richten

Heb je een nieuwe kantoorruimte tot je beschikking of heeft de huidige kantoorruimte een update nodig? Er zijn waarschijnlijk al genoeg kosten om de onderneming gaande te houden, een dure kantoor inrichting kan een onwelkome investering zijn. Gelukkig hoeft de inrichting van je kantoor helemaal niet duur te zijn.

1. Kies verstandig

Er zijn vele aanbieders met vele verschillende prijzen. Zaken als vloeren, muren en plafond kunnen een flinke investering zijn. Kies dus verstandig en zoek naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Lamineren kan natuurlijk enorm mooi zijn, maar een laminaat zeil is een stuk goedkoper en geeft eenzelfde chique uitstraling. Systeemplafonds zijn een relatief goedkope investering maar bieden hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Ook het vinden van de juiste leverancier is hier van belang. Marvo systeemplafonds levert hoge kwaliteit systeemplafonds voor een scherpe prijs. Zo creëer je gemakkelijk een strakke, professionele uitstraling in je kantoor zonder hier over het budget te schieten.

3. Recycle

Door gebruik te maken van gerecyclede materialen bespaar je niet alleen geld, je laat ook nog eens zien dat je graag duurzaam onderneemt. Je kan alle kantoormeubelen nieuw aanschaffen, of je gaat op zoek naar een veiling voor tweedehands kantoormeubelen. Je bespaart flink op de kosten en ziet vrijwel geen verschil. Wil je toch dat beetje extra? Overweeg dan meubelen van gerecyclede materialen zoals steigerhout. Het geeft de ruimte een fijne, natuurlijke uitstraling en scheelt wederom in de kosten. Zo houd je budget over voor andere zaken.

 

4. Zelf doen

Zaken als verven en lamineren kun je aan een professional overlaten, maar je kan het ook gewoon zelf doen. Steek met een paar man even de handen uit de mouwen en na een dagje hard werken heb je de basis voor je kantoorruimte al gelegd. Verf de muren met een witte basisverf en lamineer met een laminaatzeil. Op deze manier creëer je een professionele uitstraling, zonder hier al te veel geld aan uit te geven.

5. Groen

Door de basisinrichting van je kantoor op de juiste manier aan te kleden, krijg je gemakkelijk een fijne uitstraling voor een relatief lage investering. Een ‘simpele’ basis van witte muren, laminaat zeil, een systeem plafond en tweedehands meubilair kan mooi aangekleed worden door de natuur naar binnen te halen. Planten kleden een ruimte fijn aan en geven een rustige en comfortabele uitstraling. Zo voelt iedereen zich direct thuis en gaat zelfs de productiviteit omhoog!

groen op kantoor

6. Decoreren

Goedkoop hoeft er helemaal niet goedkoop uit te zien. Voeg wat mooie, moderne beelden en kunst toe voor een chique uitstraling. Een aantal kunstzinnige schilderijen en sierlijke moderne kunst geven een luxueuze feel aan de ruimte. Je hoeft echt geen originele van Gogh aan de muur te hangen om de juiste uitstraling te creëren.

 

Related posts

Welke types herken jij op de werkvloer?

Danny

10 tips voor een effectieve verslaglegging

Mathijs

Vermogen opbouwen als zzp’er

Danny

Leave a Comment