Image default
Personeel

Een foute kersttrui aan naar je werk

Durf je een foute kersttrui naar werk te dragen? De laatste weken van het jaar zijn ingegaan en de eerste kerstkaarten, relatiegeschenken en kerstversiering druppelen het kantoor binnen. Natuurlijk moet eerst Sinterklaas het land verlaten voordat de kerstsfeer helemaal los kan barsten, maar voor de kerstliefhebbers kan deze tijd niet snel genoeg gaan. De kerstmuziek komt uit de speakers en ook de kransjes worden alvast genuttigd. Maar mag de kersttrui ook gedragen worden op werk? Ga jij een kersttrui dragen rond de feestdagen?

Hard werken ondanks de kerstsfeer op kantoor

Niet iedereen is even blij met de kerstperiode, want het is een tijd van veel deadlines en bergen die verplaatst moeten worden voordat veel mensen van hun vrije dagen genieten. Tegelijkertijd zijn de dagen rondom kerst altijd extra gezellig op kantoor, omdat er dan relatief minder mensen werkzaam zijn en er vaak lekkere hapjes worden meegenomen. Het is een tijd van kerstpakketten, borrels en leuke kersttruien. Iedereen doet net even wat meer zijn of haar best om de sfeer te optimaliseren en elkaar te helpen. Geniet je van een vakantie rond de feestdagen of ben jij de collega die toch nog even doorwerkt rond kerst en oud & nieuw?

De foute kersttrui, draag jij de trui dit jaar ook?

Ben jij een collega die wel van een foute kersttrui houdt en deze ook draagt rond de feestdagen? Bij verschillende werkgevers is er een speciale dag voor in het leven geroepen waarop de collega met de foutste trui wordt gekozen. Er wordt een groepsfoto gemaakt en ‘een vakkundige jury’ kan de collega belonen met een attent kerstcadeautje en natuurlijk eeuwige roem. Ook kan de trui worden gedragen naar een kerstborrel, tenzij er een speciale dresscode wordt gehanteerd. Draag jij dit jaar de kersttrui naar je werk of vind je zo’n trui maar niks? Niet op elke werkvloer wordt deze trui met open armen ontvangen, vraag daarom naar (ongeschreven) regels die van toepassing zijn op deze periode en de kleding die gedragen mag worden.

Ugly sweater weather

De donkere en koudere dagen zijn weer aangebroken, waarbij de ugly sweater haar come-back heeft gemaakt. De foute kersttrui is populairder dan ooit en elk modeketen heeft uiteenlopende varianten opgenomen in de collecties. De ene is een absoluut modern pronkstuk en de andere trui is een ode aan het verleden. Welke stijl je ook kiest, met een foute kersttrui maak je een statement op de werkvloer. Durf jij uit de comfortzone te stappen en de kersttrui te dragen naar je werk?

Related posts

Stoelmassage voor medewerkers: waarom is dat een goed idee?

Dion

Werkkleding, ja of nee?

Danny

Daarom neemt deze massagesalon haar masseurs in vaste dienst

Danny

Leave a Comment