Image default
Eigen bedrijf

De eerste stappen naar een succesvol horecaondernemer

Het is altijd spannend wanneer je een startende horeca ondernemer bent en je gaat binnenkort voor het eerst je zaak openen. Zullen klanten je weten te vinden? Maar misschien is nog wel een meer belangrijke vraag, of het interieur van je horeceaonderneming er netjes uitziet. Misschien denk je dat je het financieel niet kunt opbrengen om je onderneming te voorzien van een professionele uitstraling, maar daar zijn gelukkig voldoende oplossingen voor! Zo kun je er toch voor zorgen dat jouw horecaonderneming met weinig middelen en nieuwe spullen een groot succes kan worden!

Gebruikte spullen inzetten voor een nieuw doel

Op een veiling kun je het vaak enorm treffen. Veel spullen worden daar tweedehands verkocht. En daar betaal je aanzienlijk minder voor, dan dat je iets heel nieuws moet aanschaffen. Voor een kleine prijs kun je best een heel interieur bij elkaar schrapen. En natuurlijk vragen sommige stoelen misschien een likje verf, maar dat is beduidend goedkoper dan dat je twintig nieuwe stoelen moet kopen bij een groothandel. Het is daarom zeker de moeite waard eens een bezoek te brengen.

Verlichting van je horecaonderneming

Bij een goede horecaonderneming hoort natuurlijk een uitstekende horeca velichting van Okido Horeca BV. Bezoekers moeten niet alleen lekker kunnen eten en drinken, ze moeten ook even een krantje of boekje kunnen lezen, zonder dat ze extra hun best moeten doen om iets goed te kunnen lezen. Verlichting voor uw horecaonderneming kun je professioneel aan laten leggen door een extern bedrijf, maar misschien heb je wel vrienden in je netwerk zitten die dat voor je in orde kunnen maken. Dat is aanzienlijk goedkoper dan een duur bedrijf inschakelen. Je moet in elk geval voor ogen houden dat horeca verlichting zeker een punt is dat aandacht vraagt van jou als ondernemer.

Tip: menu engineering kan je omzet een boost geven.

Related posts

Opnieuw leren fluiten tijdens je werk

Mathijs

Waarom je als ZZP’er juist wel een huis moet kopen

Danny

Opslag voor je webshop: 5 handige tips

Danny